27. Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξω όταν είναι να επιλέξω ένα σύστημα καθαρισμού του νερού;

1) Πρέπει να ελέγξετε αν η εταιρεία που πρόκειται να σας το προμηθεύσει είναι αξιόπιστη και με αρκετά χρόνια παρουσίας στο χώρο για να είσθε σίγουροι ότι θα βρίσκετε ανταλλακτικά και άμεσο service, επειδή είναι σύνηθες φαινόμενο σε πολλές περιπτώσεις να ψάχνει κάποιος κάποια ανταλλακτικά και να μη βρίσκει επειδή η εταιρεία έκλεισε. H CAMELOT έχει μια δυναμική και αξιοσέβαστη παρουσία από το 1980.

2) Είναι σημαντικό η εταιρεία που θα επιλέξετε και οι άνθρωποι της να έχουν αρκετές γνώσεις σχετικά με ό,τι αφορά στο νερό και τα συστήματα καθαρισμού του νερού. Οι άνθρωποι της Camelot έχουν ειδίκευση με πιστοποίηση από τον μεγαλύτερο Αμερικάνικο φορέα σχετικά με την ποιότητα του νερού (Water Quality Association) και βέβαια συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση σε ό,τι νεότερο προκύπτει στην επιστήμη και την τεχνολογία.

3) Είναι απαραίτητο να υπάρχει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αρμόδιο τεχνικό τμήμα για οτιδήποτε προκύψει, ώστε να μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και σωστά.

4) Σημαντικό επίσης είναι το προιόν που πρόκειται να επιλέξετε να έχει πιστοποιήσεις σχετικά με την παρακράτηση των μολυντών από επίσημους φορείς, ώστε να σας προσφέρει την προστασία σε σας και την οικογένειά σας. Συνήθως πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα μπορεί να έχουν κάποια πιστοποίηση όμως τις περισσότερες φορές έχουν εξετασθεί για λίγες παραμέτρους και όχι για τις δεκάδες διαφορετικές χημικές και επικίνδυνες ουσίες. Επίσης σημαντικό είναι ότι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν θα αφαιρεί τα μεταλλικά άλατα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό του ανθρώπου. Συστήματα όπως π.χ. αντίστροφης-αντίθετης όσμωσης τα αφαιρούν.

5) Πολλές φορές κάποιοι κάνουν πειράματα με ανιχνευτή χλωρίου σε καινούρια ανταλλακτικά φίλτρα θέλοντας να σας αποδείξουν ότι το χλώριο αφαιρείται. Όμως το συγκεκριμένο πείραμα πρέπει να γίνεται και μετά από π.χ. ένα χρόνο πριν την αλλαγή αυτού του ανταλλακτικού για να δείτε αν συνεχίζει να αφαιρεί το χλώριο. Είναι σύνηθες φαινόμενο άλλα ανταγωνιστικά φίλτρα να αφαιρούν το χλώριο στην αρχή και μετά από περίπου 20 ημέρες να μην αφαιρούν ούτε καν αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν απλά παραπλανούσατε τον εαυτό σας νομίζοντας ότι πίνετε καθαρό νερό.
(Οι συνεργάτες της Camelot πάντα κάνουν το συγκεκριμένο πείραμα πριν αφαιρέσουν το παλιό εσωτερικό ανταλλακτικό φίλτρο και το αντικαταστήσουν με καινούργιο).

6) Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα σας να προμηθευτείτε το πιο φθηνό φίλτρο που υπάρχει στην αγορά έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα παρέχει και προστασία στην υγεία σας μιας και ειδικά στην κατηγορία των φίλτρων ό,τι πληρώσεις αυτό και παίρνεις.
Στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται π.χ. για μια καρέκλα που όποια και να αγοράσετε ο σκοπός και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο – να κάθεσθε.
Πρόκειται για φίλτρο καθαρισμού του νερού που ανάλογα με τις ικανότητες του θα αφαιρέσει και τους επικίνδυνους ρύπους από το νερό οπότε θα πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας για το πόσο αποτελεσματικό είναι το φίλτρο σας. Εξάλλου το νερό της βρύσης και η κακή διατροφή συντελούν ως βασική αιτία για 70% των ασθενειών.
Στην περίπτωση όμως που θέλετε κάποιο φίλτρο πιο οικονομικό, μπορούμε να σας δώσουμε επίσης ανάλογη λύση με πολύ καλύτερα αποτελέσματα απόδοσης σε σχέση και με τιμή συγκριτικά με ό,τι κυκλοφορεί γενικά.
Η CAMELOT είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτόν και βασικός λόγος γιαυτό είναι η πείρα, οι γνώσεις και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Η τεράστια παραγωγή και η μεγάλη διάθεση παγκοσμίως των συστημάτων καθαρισμού του νερού της CAMELOT, ρίχνει το κόστος σε εμάς, ενώ μετακυλείεται σε εσάς ως κέρδος.

7) Πρίν επιλέξετε λοιπόν κάποιο φίλτρο νερού, καλό είναι να έχετε κάνει σύγκριση και με τα συστήματα μας επειδή ακριβώς και η απόφαση που θα πάρετε θα είναι αυτή που θεωρείται ως η καλύτερη δυνατή για εσάς.